Suur-Savo piknikiin järjestetään bussikuljetukset Mikkelistä ja Savonlinnasta.

Bussien reitit ja aikataulut ovat:

11.45 Mikkeli, Matkakeskuksen tilausajopysäkki
12.30 Juva, ABC
11.00 Savonlinna, linja-autoasema
11.50 Rantasalmi, linja-autoasema
12.30 Juva, ABC

Paluukuljetukset tapahtuman päätyttyä.
Kuljetus maksetaan bussissa. Kuljetuksen hinta Mikkelistä ja Rantasalmelta on 6 euroa/ suunta ja Savonlinnasta 8 euroa/ suunta.

Kuljetukseen tulee ilmoittautua ennakkoon pe 1.7 klo. 12 mennessä Savonlinja Oy tilausajot,
p. 020 141 5505 ja 020 141 5506 tai sähköpostilla tilausajot.mikkeli@savonlinja.fiSUNNUNTAI 3.7.2016

Tapahtuma: Osuuskauppa Suur-Savon 100 v-piknik / Juva Rokkaa- jatkot

Paikka: JUVA, Juva Camping

Aika: Su.3.7.2016, klo. 13.00- 17.00
ESIINTYJÄT:
JARI SILLANPÄÄ
NELJÄNSUORA
Juontaja: Mika Kuha

Ennakkolippujen hinta: S-Etukortilla:22 euroa/ 26 €
Alle 10 v. pääsee ilmaiseksi vanhempien seurassa.

Porttihinnat: S- Etukortilla: 25 € / 28 €

ENNAKKOMYYNTIPAIKAT:
JUVA: S-Market
MIKKELI: S-Stella ja Prisma
MÄNTYHARJU: S-Market
PIEKSÄMÄKI: S-Market
RANTASALMI: S-Market
RISTIINA: S-Market
SAVONLINNA: Sokos ja Prisma

Ennakkolippujen myynti alkaa myyntipisteissä ke.24.2.2016.
Tapahtuman järjestäjät: Osuuskauppa Suur-Savo ja Jii Pee Lomat Ky

Aikataulu:

klo. 13.00 Portit auki
klo. 13.30- 14.45 NELJÄNSUORA
klo. 15.15-16.45 JARI SILLANPÄÄ
klo. 17.00 PORTIT SULJETAAN


INFOTEKSTIT

PÄÄSYLIPUT
Sunnuntai, 3.7.2016
Ennakko: S-Etukortilla22 €/ 25 €
Portti: 25 € (S-Etukortilla) / 28 €

PORTIT
Portit avataan sunnuntaina, 3.7.2016, klo.13.00 ja suljetaan klo. 17.00, ei ikärajaa, (vain anniskelualueille vaaditaan 18 v ikä).

LIPUNMYYNTI
Portilta myydään lippuja, sekä käteisellä että kortilla. Suosittelemme käteistä rahaa, koska tuolloin palvelu on huomattavasti nopeampaa. S-Etukortilla lipun hinta on halvempi. Bonusta ei porttimyynnistä saa, vain alennuksen. Sen sijaan kaikista ennakkomyyntipisteistä ostetuista lipuista saa bonusta.

TAPAHTUMA-ALUE
sijaitsee Juva Campingilla, osoite: Poikolanniementie 68. Tapahtuma-alue on Juva Campingin nurmikenttä, josta löytyy esiintymislava, anniskelualueet ym. HUOM. Juva Campingille ei pääse autolla asiakaspysäköintiin, se on kielletty!! Alueelle voi ajaa ainoastaan: taksit, hälytysajoneuvot, keikkabussit, majoittujat ja ajoluvilla varustetut autot. Myös Inva-luvalla varustetulla autolla pääsee ajamaan Campingille. Juva Campingilla ei ole yleisölle varattua paikoitustilaa kuin edellä mainituille, joten jättäkäämme autot varatuille paikoitusalueelle, eli seuratkaa opasteita. Virallisilta P-alueilta ABC:n lähettyviltä pääsee sujuvasti alueelle. Voi mennä taksilla P-alueelta tai kävellä kevyen liikenteen väylää alueelle. Seuraa Juva Rokkaa - opasteita.

Juva Campingin tien alkupäässä on portti, Hoivakoti Wilman kohdalla (entinen Hotelli Juva). Juva Campingin tien varteen pysäköinti on ehdottomasti kielletty.

PAIKOITUSALUEET
Yleisölle paikoitusalueet ovat siis Juvan ABC:n luona olevilla paikoitusalueilla. Seuraa Juva Rokkaa - opasteita. HUOM. Tokmannin pihaan pysäköiminen on kielletty! Paikoitusalueelta menee kevyen liikenteen väylä alueelle, matkaa n. 700 metriä.

TAKSIKULJETUS P-ALUEELTA
Juvan kaksi tilataksia ajaa nonstoppina 2 €/suunta, eli taksit ajavat P-alueelta Juva Campingin pääportin läheisyyteen, sunnuntaina alk.klo. 12.30. Kun tapahtuma loppuu taksimiehet ajaa niin kauan kuin vain kyyditettäviä riittää.
Taksitolppa löytyy Juva Campingin tien varresta, pääportilta n. 100 metriä. Siinä taksit päivystävät koko tapahtuman ajan.

PÄÄPORTTI
Pääportilla sijaitsee lipunmyynti, narikka, info & löytötavarapiste ja kaksi rannekkeenvaihtopistettä. Varaudu turvatarkastukseen pääportilla. Asiaton oleskelu pääportin tuntumassa on kielletty. Tulemme seuraamaan asiaa tarkoin.
Huomatkaa, että sunnuntain lippuja vaihdetaan kahdessa eri pisteessä: varsinaisella rannekkeenvaihtokojulla pääportilla sekä sitä ennen olevassa teltassa. Tällä pyrimme saamaan ison yleisömäärän mahdollisemman jouheasti sisään.

MAJOITUS
Juva Campingilta löytyy teltta- ja asuntovaunu/auto paikkoja. Tiedustele ihmeellä, puh.015- 451 930. Kaikki Campingin mökit on myyty! Lisäksi suosittelemme majoituspaikkoja Mikkelistä, mm. Sokos Hotel Vaakuna, puh. 015 -20201.

LIIKUNTARAJOITTEISET
Alueella on katselutasanne/koroke pyörätuoliporukoille ja se koroke on varattu heille. Lisäksi muistutamme, että liikuntarajoitteisen henkilön avustaja ei tarvitse ostaa lippua, vaan hänelle annetaan ranneke rannekkeenvaihtopisteestä (tai jos liikuntarajoitteinen henkilö on ostamassa ranneketta paikan päällä, niin tuolloin lipunmyynnistä annetaan avustajalle ranneke) sunnuntaina. Sitä ei siis voi saada ennakkomyyntipisteistä. Siellä vain myydään lippuja.

ALUEEN RAVINTOLATOIMINTA:
Esiintymislavan vieressä sijaitsee isohko anniskelualue ja nurmikentän toisessa päässä on myös isohko anniskelualue, jonne molempiin vaaditaan 18 vuoden ikä. Anniskelualueella käy maksuvälineenä pankkikortit ja lisäksi molemmista löytyy käteismyyntipiste. Vanha viisaus on, että käteisellä homma on puolet nopeampaa ja viisas varaakin setelirahaa. Juomat nautitaan vain anniskelualueella. Varaudu todistamaan ikäsi.

RUOKAMYYNTI
Jos päivän mittaan alkaa huikoa, ei hätää. Alueelta löytyy ruokamyyntipiste, jossa on jos jonkinlaista ruokaa tarjolla niin isompaan kuin pienempäänkin nälkään, sillä paikan päällä on Alpo The Food Truck, jonka ruoka on konstailematonta ja raikasta. Perusajatuksena on, että kaikki raaka-aineet ovat vähintään kotimaisia, mahdollisuuksien mukaan luomua, raaka-aineita paikallisilta lähiruokatuottajilta. Laadukkaiden raaka-aineiden lisäksi ruokarekassa panostetaan ruoan makuun ja siksi Alpoon on valittu Mibrasa- puuhiiligrilli, jossa maku saadaan aikaan aidolla tulella sekä sen mukanaan tuomilla aromeilla. Maksutapana toimivat pankkikortit ja käteinen raha. Lisäksi Alposta ostetuista herkuista saat S- Etukortilla bonusta.

RANNEKE
Alueelle pääsee vain rannekkeella. Ennakkolipun ostaneet voivat vaihtaa lipun rannekkeeseen sunnuntaina 3.7. alk. klo. 12.40 rannekkeenvaihtopisteissä pääportilla. Tietysti voit ostaa myös päiväkohtaisen rannekkeen vasta pääportilta! Ja huom. Juva Campingille ei pääse ilman ranneketta vaan alueelle vaaditaan sisäänpääsymaksu. Kun ranneke on oikeassa ranteessa kiinnitettynä, liikkuminen alueen ulkopuolella on mahdollista.

KÄTEINEN
Ottoautomaatteja Juvalta löytyy kaksi kappaletta. Lähin on Juvan ABC:llä ja toinen sijaitsee Juvan keskustassa, Osuuspankki.

ENSIAPU
alueella toimii EA-piste, joka sijaitsee pääporttien sisällä itse tapahtuma-alueelle, lähes vastapäätä siitä mistä kuljetaan tapahtuma-alueen sisälle.

VESSAT
Juva Campingilta löytyy wc-rakennus, jossa on yhteensä 12 wc:tä(6 miehille, kuusi naisille). Päärakennuksen päästä löytyy inva – wc. Päärakennuksessa on myös wc-tilat miehille ja naisille. Seuraa alueen opasteita. Tämän lisäksi alueella on bajamajoja sekä pisuaareja anniskelualueilla ja yleisöalueella.

LASIPULLOT, TÖLKIT, ASEET:
Tapahtumakentälle lasipullojen ja tölkkien tuonti on alueelle kielletty. Myös leathermanit, aseet ja kaikenlaisten terä-aseiden tuominen Juva Campingin alueelle on ehdottomasti kielletty. Sen sijaan leppoisa ja rento fiilis on oltava jokaisella mukanaan. Sillä pääsee pitkälle elämässä. Alkoholituotteita ei saa tuoda tapahtuma-alueelle. Tapahtumaportilla on tarkastus, joten ne lähtevät armottomasti. Eli ei kannata tuoda mukanaan, anniskelualueilla sitä myydään vuorenvarmasti ja laillisesti. Sen sijaan ne, jotka majoittuvat leirintä-alueelle teltoissa, mökeissä tai asuntovaunussa/autossa voivat tuoda omat eväät mukanaan, mutta hekään eivät voi tuoda juomiaan itse tapahtuma-alueelle (eli nurmikentälle). Alkoholijuomien nauttimien on kielletty tapahtumaporttien ja nurmikentän porttien välittömässä läheisyydessä. Pidetään alue siistinä kaikin puolin niin kaikilla on entistä mukavampaa.

GRILLAAMINEN Juva Campingillä sallitaan vain grillauspaikalla. Eli telttojen ja mökkien edessä grillaaminen on tapahtuman aikana ehdottomasti kielletty. Grillauspaikka sijaitsee keskellä Campingin aluetta ja siellä se sallitaan.
Kaikki muu avotulen teko on kielletty itse Juva Campingilla sekä lähialueilla ja varsinkin lähialueiden metsissä.

ROSKIKSET
ovat alueella sitä varten, että roskat laitetaan sinne. Sitä kautta myös omasi ja läheisesi viihtyvyys paranee ja silloin kaikilla on mukava ja kiva olla. Juva Camping on upean kaunis paikka, ei roskata sitä tarpeettomasti.

MUUTA MUISTETTAVAA
Lemmikkieläinten tuominen on paikan päälle kielletty. Meteliä on sen verran paljon lavalta käsin, ettei se sovellu eläimille. Toisten nostamiset olkapäille on kielletty, niin kuin muinakin vuosina. Se on turvallisuusriski ja näköhaitta.

LÖYTÖTAVARAT
Pääportilla sijaitsee löytötavarapiste/ narikka. Narikka on maksullinen, kaksi euroa/kerta. Mikäli löytötavaraa ilmaantuu, niitä voi tiedustella tapahtuman aikana narikasta/löytötavarapisteestä, tai Juva Campingin päärakennuksesta. Lunastamatta jääneet löytötavarat ja narikkakassit ovat lunastettavissa Juva Campingin päärakennuksesta.

AUTOJEN PYSÄHTYMINEN JA PAIKOITUS
Valtatie 14:sta varteen pysäköinti on ehdottomasti kielletty. Lisäksi myös Juva Campingin tien varrella on pysäköinti kielletty. Järjestäjä toivoo, että asiakkaat pysäköivät autonsa tapahtuman P-alueelle. Seuraa Juva Rokkaa- opasteita.

MUUTA YLEISTÄ
Esitysten luvaton videointi ja äänittäminen on ehdottomasti kielletty (tekijänoikeuslaki § 2 ja § 45).
Videokamerat ja nauhurit jätetään kotiin. Meillä kun on oikeus poistaa nää sankarit alueelta vaikkakin olisitte selvin päin. Meillä on myös oikeus takavarikoida kuvaamanne / äänittämänne materiaali. Valokuvaaminen on sen sijaan sallittua eli tavallisia valokuvakameroita saa tuoda tapahtuma-alueelle, samoin järjestelmäkamerat. Myös kännykkäkameroilla kuvaaminen on sallittu.
Mikäli sataa, alueella on anniskeluteltoissa katettua tilaa. Kentälle saa tuoda sateenvarjot.
Lisäksi sallimme nurmikentälle normaalikokoiset retkijakkarat, joskin niiden sallittu käyttöalue nurmikentällä on miksausteltasta taaksepäin. Eli lavan eteen retkijakkaroilla ei ole asiaa, sillä siellä on sen verran populaa. Mutta muulla Campingin alueella sekä nurmikentän alueella miksausteltasta taaksepäin kohti pääporttia, se on sallittua. Myös viltit ja peitot ovat sallittuja piknik-hengen mukaisesti.

MUISTAKAA pitää tavaroistanne ja omaisuudestanne hyvää huolta.
Jos näette jonkun varastavan jonkun tavaroita, niin ilmoittakaa siitä välittömästi lähimmälle järjestyksenvalvojalle/ poliisille.

OMA KÄYTÖKSESI vaikuttaa muidenkin tapahtumavieraiden viihtyvyyteen. Väkivaltainen tai uhkaava käytös johtaa välittömästi alueelta poistoon ja rannekkeen takavarikoimiseen. Nähdessäsi uhkaavia tapahtumia tai tilanteita, ota välittömästi yhteyttä lähimpään järjestyksenvalvojaan. Ja hei, tämä on aina tärkeää jokaisella elämän osa-alueella, niin myös meillä: Pidä huolta kaveristasi. Kaveria ei jätetä.

KYSY lisää, jos ei vielä selvinnyt: 050- 34 02 582.


Jari Sillanpää ja Neljänsuora tahdittavat osuuskaupan juhlavuotta

Juva Rokkaa -tapahtuma on mukana Osuuskauppa Suur-Savon 100-vuotisjuhlavuoden tapahtumatarjonnassa. Osuuskauppa Suur-Savo ja JiiPee-Lomat Ky ovat tehneet yhteistyösopimuksen Juva Rokkaa -jatkoihin liittyvästä Suur-Savon 100-vuotispiknikistä Juva Campingilla sunnuntaina 3.7.2016 klo 13–17. Suur-Savon 100-vuotispiknikin esiintyjinä ovat Suomen ykkösesiintyjiin kuuluvat Jari Sillanpää ja Neljänsuora.

Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja Heikki Hämäläisen mukaan 100-vuotiasta osuuskauppaa juhlitaan yhdessä asiakasomistajien kanssa järjestämällä erilaisia tapahtumia eri puolella osuuskaupan toimialuetta. – Juva Rokkaa on saanut tapahtumana paljon kiitosta ja JiiPee-Lomat sekä Vesa Kontiainen ovat olleet usean vuoden ajan luotettava yhteistyökumppanimme, joten halusimme nyt yhdessä olla toteuttamassa asiakasomistajillemme hienoa kesätapahtumaa.

Myös Juva Rokkaa -tapahtuman promoottori Vesa Kontiainen on tyytyväinen tehtyyn yhteistyösopimukseen. – Olemme tehneet hienoa yhteistyötä jo usean vuoden ajan Osuuskauppa Suur-Savon kanssa, joten tämä yhteistyökuvio on luonteva lisä ja looginen jatkumo. Juva on alueena keskeinen ajatellen Suur-Savon toimipisteitä ja itse festarialue on erittäin toimiva ja kaunis järven rannalla. Esiintyjät haluttiin tieten tahtoen sellaisiksi, jotka eroavat Juva Rokkaa -festarien esiintyjistä. Jari Sillanpää on Juvalla esiintynyt edellisen kerran v. 2004 ja Neljänsuora tekee ensimmäisen Juvan keikkansa tapahtumassamme, kertoo tapahtuman promoottori Vesa Kontiainen.

Lippujen myynti alkaa keskiviikkona 24.2.2016. Lipun ennakkohinta on S-Etukortilla 22 euroa ja ilman S-Etukorttia 26 euroa. Liput ovat myynnissä Mikkelin ja Savonlinnan Prismoissa, Savonlinnan Sokoksessa ja S-Stella kioskissa Kauppakeskus Stellassa sekä Juvan, Mäntyharjun, Pieksämäen, Rantasalmen ja Ristiinan S-marketeissa.

Lisätietoja:

www.suursavo.fi/100
www.juvarokkaa.fi