JUVA ROKKAA 2018-INFO

PÄÄSYLIPUT:

Perjantai, 29.6.2018, ennakosta 37 €/ portilta 40 €
Lauantai 30.6.2018 ennakosta 40 €/ portilta 45 €
2 PV:N (PE-LA) YHTEISLIPPU: 70 € (VAIN ENNAKOSTA)

PORTIT avataan perjantaina, 29.6.2018, klo.18.00 ja suljetaan klo. 02.00, ei ikärajaa, (vain anniskelualueille vaaditaan 18 v ikä).
Portit avataan lauantaina, 30.6.2018 klo. 14.00, ei ikärajaa (vain anniskelualueille on 18 v ikäraja). Portit suljetaan klo. 02.00

RANNEKKEENMYYNTI: Portilta myydään päiväkohtaisia rannekkeita, sekä käteisellä että kortilla. Suosittelemme käteistä rahaa, koska tuolloin palvelu on huomattavasti nopeampaa. Perjantaina myydään vain ja ainoastaan perjantain rannekkeita, ja lauantaina lauantain rannekkeita. Kahden päivän lippuja ei ole enää myynnissä tapahtuman alkaessa. Ne kannattaa hommata siis etukäteen ennakkomyyntipisteissä. HUOM. perjantaina 29.6. rannekkeenmyynti aloitetaan jo klo. 17.30 ja lauantaina 30.6 klo. 13.30.

TAPAHTUMA-ALUE: sijaitsee Juva Campingilla, osoite: Poikolanniementie 68. Tapahtuma-alue on Juva Campingin nurmikenttä, josta löytyy esiintymislavat, anniskelualueet ja Vip-alue ym. HUOM. Juva Campingille ei pääse autolla asiakaspysäköintiin, se on kielletty!! Alueelle voi ajaa ainoastaan: taksit, hälytysajoneuvot, keikkabussit, majoittujat ja ajoluvilla varustetut autot. Myös Inva-luvalla varustetetulla autolla pääsee ajamaan Campingille. Juva Campingilla ei ole yleisölle varattua paikoitustilaa kuin edellä mainituille, joten jättäkäämme autot varatuille paikoitusalueelle, eli seuratkaa Juva Rokkaa - opasteita. Virallisilta P-alueilta ABC:n lähettyviltä pääsee sujuvasti alueelle. Voi mennä taksilla P-alueelta tai tehdä omatoimisen elämysmatkan ja kävellä läpi Juvan viidakkoa pitkin. Ja jos kuuluu huutoa niin paikalliset isännät ne roikkuvat liaaneissa ja leikkivät Tarzania. Se tietää sitä, että maitotilirahat on napsahtanut räpylään ja he tekevät siellä omanlaista Juva-kuvaa. Noin niin kuin varmuuden vuoksi, niin kuin vanhalla piialla on tissit. Turha kentälle on valmiiksi mennä häviämään, sanoi kuutosdivarin keskushyökkääjä.

Juva Campingin tien alkupäässä on tieportti, Hoivakoti Wilman(ent.Hoivakoti Hotelli Juva) kohdalla. Juva Campingin tien varteen pysäköinti on ehdottomasti kielletty. Ei kannata turhaan sinne yrittää ja kokeilla onneaan. Sitä onnea ei ole suotu, tässä tapauksessa. Eli kun seuraa opasteita ja jopa uskoo niihin, niin homma pelittää, kuin entisen pojan iskurepliikit.

PAIKOITUSALUEET: Yleisölle paikoitusalueet ovat siis Juvan ABC:n luona olevilla paikoitusalueilla. Seuraa opasteita. HUOM. Tokmannin pihaan pysäköiminen on kielletty! Paikoitusalueelta menee kevyen liikenteen väylä alueelle, matkaa n. 700 metriä. Loppuyöstä matkaa on triplasti enemmän, koska suunnistusvaisto alkaa himmetä. Kun ilta hämärtyy ja sitä kautta myös kaikki muu hämärtyy, eikä ole otsalamppua niin alkaa kuulua se juputus, perkele seihtemän sattoo metriä, täöttä paskoo. Millä helevetillä se on muka mitattu? Ja kuka perkele sen on mitannut?

TAKSIKULJETUS P-ALUEELTA järjestetään maksullinen nonstop-kuljetus pääportille, Juvan kaksi tilataksia ajaa sen minkä ennättää, ja ennättäähän ne. Ne on siis niin nopeita, etten tajunnutkaan, sanoi entinen likka. Eikä ole hinnankiro, meinaan 2 euroa/suunta. Yöllä paluukyyti Campingiltä paikoitusalueelle: taksien hinta on normitasoa. Eli taksit ajaa P-alueelta Juva Campingin pääportin läheisyyteen,perjantaina klo. 17.30- 23.00 ja lauantaina klo.13.30- 23.00. Kun bileet loppuu taksimiehet ajaa niin kauan kuin vain kyyditettäviä riittää. Juvan taksikuskit ovat niin jäätäviä ammattiukkoja että niiden perässä ajaa suola-auto sulattamassa sitä jäätä ja ne ovat mukavaa sakkia, paitsi takavuosina kun ne kasasi keskinäisen korttiringin taksikopilla. Silloin oli Las Vegasin kasinot pieniä lillukan varsia ja itikan pierua valtameressä kun ne täysikäsi- Kidit siellä touhusi. Siellä viisi – ja kymmenpenniset vaihtoi omistajaa ja kotona kultapossukerhon kolikkosika tykkää niin että halkee.
Taksitolppa löytyy Juva Campingin tien varresta, pääportilta n. 100 metriä. Siinä taksit päivystävät koko tapahtuman ajan, ja varsinkin ilta- ja yöaikaan. Pyöritä kovat rahat (kolikot) Juvalla, vie setelit taksikuskeille. Silloin s-kirjain suhahtaa triplasti kun ne sanoo kitossssh.

PÄÄPORTILLA sijaitsee lipunmyynti, narikka, info & löytötavarapiste ja kaksi rannekkeenvaihtopistettä sekä majoitusrannekkeiden myyntipiste. Varaudu turvatarkastukseen pääportilla. Asiaton oleskelu pääportin tuntumassa on kielletty. Ja tällä turhalla oleskelulla tarkoitamme myös sitä. Siinä ei todellakaan lipitetä pullonkeräysrahoilla ostettuja sihijuomia, ei isot eikä pienet. Tulemme seuraamaan asiaa tarkoin.
Huomatkaa, että perjantain lippuja vaihdetaan kahdessa eri pisteessä: varsinaisella rannekkeenvaihtokojulla pääportilla sekä sitä ennen olevassa teltassa. Kahden päivän rannekkeita vaihdetaan pääportilla sekä sitä ennen olevassa majoitus-infossa. Tämä järjestely on käytössä siis vain perjantaina. Lauantaina ja sunnuntaina vaihdetaan päiväkohtaisia lippuja kahdessa rannekkeenvaihtopisteessä. Tällä pyrimme saamaan ison väkimäärän mahdollisemman jouheasti sisään. HUOM. rannekkeenvaihto aloitetaan perjantaina 29.6 klo. 17.15, lauantaina 30.6 klo.13.15.

PÄÄPORTIN tuntumassa on myös majoitusrannekkeiden ja 2 pv:n rannekkeiden myyntipiste, MAJOITUS-INFO. Eli jos olet tulossa majoitukseen, saat erillisestä myyntipisteestä ostaa sekä majoituksen ja lisäksi voit joko ostaa tai vaihtaa kahden päivän ennakkolippusi rannekkeeseen siitä pisteestä. Päiväkohtaisia rannekkeita vaihtaa ilta-aikaan omat rannekkeenvaihtopisteet, mikä sijaitsee vastapuolella lipunmyyntipistettä, sekä hieman ennen pääporttia olevassa teltassa vaihdetaan myös perjantain ja 2 pv:n ennakkolippuja rannekkeisiin. Seuraa opasteita, sanoi juvalaisisäntä turistille, kun tämä oli ajanut kahden päivän ajan Juvan ABC:n kohdalla olevassa liikenneympyrässä ympyrää ja huusi help me, help me, fuck Juva. Majoitusrannekkeita vaihdetaan perjantaina: klo.12.00 -02.00 ja lauantaina klo. 12.00 -24.00.

MAJOITUS: Juva Campingiltä löytyy teltta- ja asuntovaunu/auto paikkoja. Tiedustele ihmeellä, puh.015- 451 930. Kaikki Campingin mökit on myyty! Lisäksi suosittelemme majoituspaikkoja Mikkelistä, mm. Sokos Hotel Vaakuna, puh.015-20201 ja Scandic Mikkeli, puh. 0200-48129. Tai sitten Savonlinnan Seurahuonetta. Klikkaa Majoitus-linkkiä ja löydät apua ongelmaan. Lisäksi majoitusvaihtoehtoja on ympäristökunnissakin vaikka kuinka paljon. HUOM. mikäli aiot yöpyä Juva Campingillä perjantaista lähtien, teltta/mökki/asuntovaunu/auto paikkaan vaaditaan 2 pv:n pääsylippu tapahtumaan. Lauantaina majoittumaan pääsee, mikäli omaa lauantain pääsylipun. Varaa ajoissa omasi! Nopeat syövät hitaat! Jos varaa vasta ens viikolla, se voi olla myöhäistä. Tsekkaa Majoitus-linkki, sieltä tarkempaa tietoa asiasta.

BUSSIKULJETUS MIKKELISTÄ JA SAVONLINNASTA: Juva Rokkaa -tapahtumaan järjestetään bussikuljetus Mikkelistä ja Savonlinnasta molempina iltoina ja yöllä takaisin. Myös sunnuntaina ovat bussikuljetukset Mikkelistä ja Savonlinnasta. Kun nyt olet nettisivuillamme( www.juvarokkaa.fi) niin klikkaa festaribussi- linkkiä ja ilmoittaudu Savonlinjalle. Festaribussi-linkin alta näet myös aikataulut, mitä maksaa ja mistä mennään kyytiin jne. Ja jos kyydeissä on jotain epäselvää, tai kysyttävää niin eikun soittamaan siihen Savonlinjan numeroon, sieltä löytyy tieto. On meinaan todella kätevä tapa eikä ole kallista.

ALUEELLA on viime vuotiseen tapaan katselutasanne/koroke pyörätuoliporukoille ja se koroke on varattu heille. Lisäksi muistutamme, että liikuntarajoitteisen henkilön avustaja ei tarvitse ostaa lippua, vaan hänelle annetaan ranneke rannekkeenvaihtopisteestä (tai jos liikuntarajoitteinen henkilö on ostamassa ranneketta paikan päällä, niin tuolloin lipunmyynnistä annetaan avustajalle ranneke) tapahtumaviikonloppuna. Sitä ei siis voi saada ennakkomyyntipisteistä. Niissä vain ja ainoastaan myydään lippuja.

ALUEEN RAVINTOLATOIMINTA: Esiintymislavan vieressä sijaitsee isohko anniskelualue ja nurmikentän toisessa päässä on myös isohko anniskelualue, jonne molempiin vaaditaan 18 vuoden ikä. Anniskelualueella käy maksuvälineenä pankkikortit ja lisäksi molemmista löytyy käteismyyntipiste. Vanha viisaus on, että käteisellä homma on puolet nopeampaa ja viisas varaakin setelirahaa. Juomat nautitaan vain anniskelualueella. Varaudu todistamaan ikäsi.
Taaimmaisella anniskelualueella löytyy myös diskoalue. Perjantaina tamppauksesta vastaa DJ.HARALDIN AIKAMATKA ja lauantaina A-TEAM. Diskomusa pauhaa aina päälavan roudaustaukojen aikana.

RUOKAMYYNTI: Jos illan mittaa alkaa huikoa, ei hätää. Alueelta löytyy ruokamyyntipisteitä, jossa on jos jonkinlaista safkaa tarjolla niin isompaan kuin pienempäänkin nälkään. Ja jälleen kerran, palvelu on aina nopeampaa setelirahalla. Tokihan myös pankkikortitkin käyvät. Ruokamyyntikojuja on viime vuotista enemmän tänä vuonna. Jos ihmettelette, miksi jotkut kävelee oikealle kallistellen, se ei johdu alkoholin liiallisesta nauttimisesta vaan juvalaiset ikinuoret, himoitut, halutut, kestävät ja helevetin viisaat isännät ovat tyhjentäneet pikapankkiautomaatilta setelit taskuun ja selvähän se, että rahan paino puoltaa peltojen keisareiden kulkua. Nojasta pystyy päättelemään, kummassa takataskussa on maitotili- tai metsärahat. Näiden miesten suosikkipaikka on Lompakkotuuli.

RANNEKE: Alueelle pääsee vain rannekkeella. Ennakkolipun ostaneet voivat vaihtaa lipun rannekkeeseen perjantaina 29.6. alk. klo. 17.15 rannekkeenvaihtopisteissä pääportilla. Perjantaina vaihdetaan VAIN perjantain ja 2 pv:n lippuja. HUOM. Seuraa opasteita, sillä rannekkeenvaihtopisteitä on lisätty.
Lauantain lipun, 30.6, voi vaihtaa rannekkeeseen ainoastaan lauantaina, alkaen klo. 13.15. Niin, ennakkolipun ostaminen kannattaa. Se on halvempaa ja varmistat myös sisäänpääsysi. Tietysti voit ostaa myös päiväkohtaisen rannekkeen vasta pääportilta! Niitä myydään niin kauan kuin niitä riittää. Rannekkeenmyynti alkaa perjantaina klo.17.30 ja lauantaina klo.13.30. Setelirahalla palvelu on täälläkin paljon nopeampaa kuin pankkikortilla. Ja huom. Juva Campingille ei pääse muuten vaan hengailemaan itse iltatapahtumien aikana vaan alueelle vaaditaan sisäänpääsymaksu. Kun ranneke on oikeassa ranteessa kiinnitettynä, liikkuvuus on kätevää. Eli välillä voi käydä missä huvittaa. Voi käydä vaikka kirkolla kattomassa Juvan Kirkkoa, tai autolla, ABC: lla jne.

PIKAPANKKIAUTOMAATTEJA eli itkumuureja Juvalta löytyy kolme kappaletta. Lähin on Juvan ABC:llä ja Tokmannilla on toinen and kolmas sijaitsee Juvan keskustassa, Osuuspankin edessä. Juu, sinne vaan. Toiset ei koitakaan.

ENSIAPU: alueella toimii EA-piste, jos sattuu haaveri tai muuten vaan askelmerkki menee sekaisin. EA-piste sijaitsee pääporttien sisällä itse tapahtuma-alueelle, lähes vastapäätä siitä mistä kuljetaan tapahtuma-alueen sisälle.

VESSAT: Juva Campingiltä löytyy wc-rakennus, jossa on yhteensä 12 wc:tä(6 miehille, kuusi naisille). Päärakennuksen päästä löytyy inva – wc. Päärakennuksessa on myös wc-tilat miehille ja naisille. Seuraa opasteita. Tämän lisäksi alueella on bajamajoja sekä pisuaareja anniskelualueilla sekä muualla alueella. Niiden määrää on lisätty viime vuodesta.

LASIPULLOT, TÖLKIT, ASEET: Tapahtumakentälle lasipullojen ja tölkkien tuonti on alueelle kielletty. Myös leathermanit,aseet ja kaikenlaisten terä-aseiden tuominen Juva Campingin alueelle on ehdottomasti kielletty. Sen sijaan leppoisa ja rento fiilis on oltava jokaisella mukanaan. Sillä pääsee pitkälle elämässä, ja myös Juva Rokkaa-tapahtumassa.
Alkoholituotteita ei saa tuoda tapahtuma-alueelle. Tapahtumaportilla on tarkastus, joten ne lähtevät armottomasti. Eli ei kannata tuoda mukanaan, anniskelualueilla sitä myydään vuorenvarmasti ja laillisesti.
Sen sijaan ne, jotka majoittuvat leirintä-alueelle teltoissa, mökeissä tai asuntovaunussa/autossa voivat tuoda omat eväät mukanaan, mutta hekään eivät voi tuoda juomiaan itse tapahtuma-alueelle(eli nurmikentälle).
Alkoholijuomien nauttimien on kielletty tapahtumaporttien ja nurmikentän porttien välittömässä läheisyydessä. Pidetään alue siistinä kaikin puolin niin kaikilla on entistä mukavampaa.

GRILLAAMINEN Juva Camping sallitaan vain grillauspaikalla. Eli telttojen ja mökkien edessä grillaaminen on ehdottomasti kielletty. Grillauspaikka sijaitsee keskellä Campingin aluetta ja siellä se sallitaan. Ja siellä tutustuu taas uusiin ihmisiin ja voipi kysäistä, mistees päin sitä neiti on? Tai, ihanko sitä makkarata ollaan rilloomassa. Ei kannata sanoa naisille, katopas ku on järvessä märkää vettä. Missään nimessä ei kannata sanoa kuin eräs juvalainen naisten suosikki: kaeken minkä niät, on minun. Tai helevetti ku ei oo pakkasta, kato ku sillo ei tarttuis mitkään tauvit. Vois olla huolettomasti piks poks. Tuon jälkeen saattaa tulla käkättimeen leidiltä ja voi vain todeta: Väärä nainen, oikeat tunteet. Että sillä lailla, sitten. Jee, kantsii ehkä keskittyä sit kuiteskin siihen grillaamiseen Juva Campingin grillauspaikalla. Kaikki muu avotulen teko on kielletty itse Juva Campingillä sekä lähialueilla ja varsinkin lähialueiden metsissä.

ROSKIKSET on alueella sitä varten, että roskat laitetaan sinne. Sitä kautta myös omasi ja läheisesi viihtyvyys paranee ja silloin kaikilla on mukava ja kiva olla. Juva Camping on upean kaunis paikka, ei roskata sitä tarpeettomasti.

MUUTA MUISTETTAVAA on, että lemmikkieläinten paikka ei ole rockfestivaaleilla eli niitä ei päästetä alueelle. Meteliä on sen verran paljon lavalta käsin, ettei se sovellu eläimille. Toinen muistutettava asia on, että meillä ei ole alennuslippuja kenellekään eikä millekään ikäryhmälle vaan kaikki alueelle tulevat maksavat normaali lipunhinnan, oli ikä mikä tahansa.
Toisten nostamiset olkapäille on kielletty, niin kuin muinakin vuosina. Se on turvallisuusriski ja näköhaitta.

LÖYTÖTAVARAT: Pääportilla sijaitsee löytötavarapiste/ narikka. Narikka on maksullinen. Mikäli löytötavaraa ilmaantuu, niitä voi tiedustella tapahtuman aikana narikasta/löytötavarapisteestä, tai Juva Campingin päärakennuksesta. Lunastamatta jääneet löytötavarat ja narikkakassit ovat kyseltävissä / lunastettavissa Juva Campingin päärakennuksesta .

AUTOJEN PYSÄHTYMINEN JA PAIKOITUS on Valtatie 14:sta varteen ehdottomasti kielletty. Lisäksi myös Juva Campingin tien varrella on pysäköinti kielletty. Järjestäjä toivoo, että asiakkaat pysäköivät autonsa tapahtuman P-alueelle. Seuraa opasteita.

MUUTA YLEISTÄ: Esitysten luvaton videointi ja äänittäminen on ehdottomasti kielletty (tekijänoikeuslaki § 2 ja § 45).
Videokamerat ja nauhurit jätetään kotiin. Meillä kun on oikeus poistaa nää sankarit alueelta vaikkakin olisitte selvin päin. Meillä on myös oikeus takavarikoida kuvaamanne / äänittämänne materiaali.
Valokuvaaminen on sen sijaan sallittua eli tavallisia valokuvakameroita saa tuoda tapahtuma-alueelle, samoin järjestelmäkameroita. Kännykkäkameroilla kuvaaminen on sallittu. Sen sijaan jalalliset kamerajalustat kielletään. Sen verran pitää kameran kädessä pysyä, että saa festareilta muistoja tallennettua.
Mikäli sataa, alueella on anniskeluteltoissa katettua tilaa. Kentälle saa tuoda sateenvarjot.
Lisäksi sallimme nurmikentälle normaalikokoiset retkijakkarat, joskin niiden sallittu käyttöalue nurmikentällä on miksausteltasta taaksepäin. Eli lavan eteen retkijakkaroilla ei ole asiaa, sillä siellä on sen verran populaa. Mutta Campingin alueella sekä nurmikentän alueella mikseristä poispäin kohti pääporttia, se on sallittua. Sama juttu vilttien suhteen, ne on sallittuja tuoda ja laittaa mikseristä taaksepäin. Istuintilaa on myös nurmikentän porttien ulkopuolella.

MUISTAKAA pitää tavarastanne hyvää huolta koko viikonlopun, niin ja muusta omaisuudesta myös.
Jos näette jonkun aivottoman varastavan jonkun tavaroita niin ilmoittakaa siitä välittömästi lähimmälle järjestyksenvalvojalle/ poliisille. Tällaiset hyypiöt on saatava aina kiinni!

OMA KÄYTÖKSESIvaikuttaa muidenkin tapahtumavieraiden viihtyvyyteen. Väkivaltainen tai uhkaava käytös johtaa välittömästi alueelta poistoon ja rannekkeen takavarikoimiseen. Nähdessäsi uhkaavia tapahtumia tai tilanteita, ota välittömästi yhteyttä lähimpään järjestyksenvalvojaan. Nykyään ihmiset ovat viisastuneet, eivätkä pyri enää niin hanakasti valtion tarjoamaan kyytiin ja majoitustilaan, joka on kolkko ja karu, ja useimmiten maksaa hyvin paljon enemmän kuin hotellihuone. Mikäli tällaisia hyypiöitä vielä löytyy, niin putkassa on tilaa. Mutta se maksaa enemmän kuin nurmikonajosta saadut kesärahat. Ja hei, tämä on aina tärkeää jokaisella elämän osa-alueella, niin myös meillä: Pidä huolta kaveristasi. Kaveria ei jätetä, eiks niin? Vaikka se elämä kuljettaa festareilla kohti suurta seikkailua tai romantiikkaa niin siltikin, muistakaa pitää kavereihinne kontakti all time, eiks je?

KYSY lisää, jos ei vielä selvinnyt: 050- 34 02 582.