...Juva Campingilla ei ole myynnissä tupakkatuotteita, joten kantsii varata omat röökit mukaan niiden jotka tupakoi. Lähin paikka, mistä voi ostaa on Juvan ABC ja Tokmanni
....70- vuotta täyttäneet tai sen yli pääsevät paikan päälle ilmaiseksi Juva Rokkaa-festareille. Ikä on todistettava lipunmyynnissä, josta on mahdollisuus saada kaikkien rokkivaarien ja muorien ranneke.
... lipunmyyntiin jätetään molempina iltoina myyntiin 1000 ranneketta, eli ei lopu ihan heti. Portilta siis saa varmasti lippuja molempina iltoina tuon verran.
… Juva Rokkaa-festarit juontaa Mika Kuha.
…uutta on taaimmassa anniskeluteltassa oleva disko, jossa tanssitaan 90- ja 2000-luvun tanssibiisien tahdissa. Perjantaina tahdit tamppaukseen takaa Launialan Prinssi Dj. Harald ja hänen Aikamatka. Lauantaina vuorossa on A-Team. Öljytyt lanteet pääsevät touhuun aina roudaustaukojen aikana. Keikkojen aikana vastaavasti dj.t huilaavat. Katso aikataulut, sieltä löytyy tietoa ajallaan kun sen aika on.
…festareille ei ole ikärajaa.
…myynnissä on siis kolmea lipputyyppiä: pe, la ja 2 pv:n( pe/la) yhteislippua. Tai oikeastaan neljää 2 pv:n early bird-lippuja myydään rajoitetun ajan, niin kauan kuin tavaraa riittää Mikkelin S-Stellassa, Juvalla S-Marketissa ja Sampolan Kahviossa.
…olemme myös facebookissa. Tykkää Juva Rokkaa-festareita ja sieltä löytyy aina ajankohtaisin tieto.
… Juva Rokkaa löytyy myös Instagramista ja Twitteristä
… tänä vuonna päiväkohtaiset liput ja 2 pv:n normiliput nettitilauksessa menee Tiketin kautta (www.tiketti.fi). Ainoastaan 2 pv:n early bird-lippuja ja VIP-lippuja voi tilata osoitteesta: vesa.kontiainen@juvarokkaa.fi.